SweepBank kokemuksia – digitaalinen pankki ja sen palvelut

SweepBank on digitaalinen pankki, joka tarjoaa käyttäjilleen modernin ja helppokäyttöisen pankkipalvelualustan. Sen palveluihin kuuluvat yleensä tilisiirrot, korttimaksut, mobiilipankkisovellukset ja asiakastuki.

SweepBank toimivat usein ilman perinteisiä fyysisiä toimipisteitä ja keskittyvät tarjoamaan verkkopankkipalveluita, joiden avulla asiakkaat voivat hoitaa raha-asiansa kätevästi ja tehokkaasti digitaalisesti.

Tässä artikkelissa käymme läpi SweepBankin palveluita ja sen asiakkaiden kokemuksia.

Tutustu Sweep Bankin lainoihin ja löydä parhaat rahoitusratkaisut juuri sinulle. Nopeasti, helposti ja edullisin ehdoin. Klikkaa tästä ja aloita hakemus nyt.
  • Todella hyvin toimiva sovellus
  • Luottokortti helposti puhelimeen
  • Ilmainen tili
  • Usein hyviä kamppanijatarjouksia

Minkälaisia palveluita SweepBank tarjoaa?

SweepBank tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita, jotka tuovat käyttäjilleen entistä enemmän mukavuutta. Sen käyttötili sisältää virtuaalisen Mastercard-pankkikortin, joka mahdollistaa helpon maksamisen verkossa ja kaupoissa.

Lisäksi SweepBank tarjoaa mahdollisuuden hakea virtuaalista Mastercard-luottokorttia, joka antaa joustoa taloushallintaan. Sovellukset SweepBankin käyttötilin ja luottokortin hallintaan ovat saatavilla Applen AppStoressa ja Googlen Play-kaupassa, joten käyttäjät voivat hallita raha-asioitaan kätevästi mobiililaitteillaan.

Virtuaalinen luottokortti

SweepBank tarjoaa mahdollisuuden hankkia virtuaalisen Mastercard-luottokortin, joka on erittäin monipuolinen maksuväline. Tällä kortilla voit tehdä ostoksia verkkokaupoissa, maksaa laskuja, ja se käy myös käteisnostoihin automaateilta. Kortin maksimiraja on 8 000 euroa kuukaudessa.

SweepBankin luottokortista tekee myös houkuttelevan se että siihen ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, ja saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Tämä on suuri etu mitä ei kovinkaan moni tarjoa. Kortin käyttäminen on helppoa, ja sen maksut suoritetaan nopeasti ja turvallisesti.

Ehdot ja kustannukset kannattaa kuitenkin lukea tarkkaan. Käteisnostojen vuosikorko on 19,9 %, ja se laskutetaan päiväkohtaisesti käteisnostojen yhteissummasta. Korttitilillä tehdyille ostoksille myönnetään 0 % vuosikorko, mutta tämä edellyttää, että ne maksetaan takaisin sovitussa ajassa.

Kortin käytön ehdot ja mahdolliset lisämaksut kannattaa tarkasti käydä läpi SweepBankin virallisilta verkkosivuilta ennen kuin päätät hankkia kortin ja aloitat sen käytön. Näin voit varmistua että kortti sopii sinun tarpeisiisi.

Virtuaalinen pankkikortti

SweepBank tarjoaa ilmaisen digitaalisen käyttötilin päivittäiseen pankkitoimintaan. Jokainen tiliä avannut asiakas saa heti käyttöönsä kontaktittoman Mastercard Debit -kortin, joka mahdollistaa käteisnostot ja maksut verkkokaupoissa sekä myymälöissä.

Tilia hallintaan kätevästi sovelluksesta. Sweep bank maksaa myös korkoa varoille jotka on tilillä, riipumatta siitä paljon tiliä käytetään. SweepBank tarjoaa myös ilmaisen säästötilin mikäli semmoisen haluaa.

Miten Hakea SweepBank luottokorttia?

Sweepbankin virtuaalisen luottokortin hakeminen onnistuu helposti noudattamalla alla olevia ohjeita. Kortin hakeminen on yksinkertaista ja sen käyttöön todella nopeasti!

1.Tietojen täyttäminen: Aloita täyttämällä SweepBankin verkkosivuilla henkilö- ja yhteystiedot sekä vahvistamalla henkilöllisyytesi ja tulotietosi. Tarvitset myös verkkopankkitunnuksesi tai mobiilivarmenteen

2 .Hakemusprosessi: Tee luottokorttihakemus SweepBankin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa. Hakemus on yleensä nopea ja helppo täyttää.

3. Luottopäätös: Saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

4. Käyttöönotto: Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit ottaa virtuaalisen luottokorttisi heti käyttöön SweepBank-sovelluksessa.

Kriteerit luottokortille

Hakijan täytyy täyttä seuraavat kriteerit jotta luottokortti voidaan myöntää.

  • Vähintään 20-vuotias.
  • Vakituinen työsuhde
  • Säännölliset tulot
  • Luottotiedot kunnossa.

Miten avata SweepBank käyttötili?

Käyttötilin avaaminen on myös todella yksinkertainen ja nopea prosessi. Käyttönotto tapahtuu SweepBankin verkkosivujen kautta tai mobiilisovelluksen avulla. Hakemuksessa täytät henkilö- ja yhteystietosi ja vahvistat henkilöllisyytesi käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi tai mobiilivarmennetta. Kun myönteinen päätös on saatu, käyttötili on välittömästi käytössäsi, ja samoin on digitaalisen Mastercard Debit -kortin laita.

SweepBank asiakkaiden kokemuksia

On tärkeää huomata, että hyvät ja huonot puolet voivat vaihdella asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja odotusten mukaan. Esimerkiksi jos haluat käyttää perinteisiä pankkipalveluita, kuten käteisnostoja tai henkilökohtaista asiakaspalvelua, SweepBankin rajoitukset voivat olla haitaksi. Toisaalta, jos arvostat nopeutta ja helppoutta sekä digitaalisten palveluiden kätevyyttä, niin SweepBank voi olla houkutteleva vaihtoehto.

SweepBankin palautteet asiakkailta on ollut enimmäkseen todella positiivisia. Vaikka Sweepbankin on uusi tulokas on sen pankkipalvelut löytäneet jo yli 100 000 suomalaista. Seuraavaksi listaamme SweepBankin hyvät ja huonot puolet.

Hyvät puolet SweepBankissaHuonot puolet SweepBankissa
Kätevä digitaalinen pankkiEi fyysisiä toimipisteitä
Nopea ja helppo tilin avaaminenRajoitetumpi asiakastuki
Virtuaaliset luottokortitEi käteispalveluita
Koroton maksuaikaRajoitetumpi sijoitusvalikoima
Kattavat mobiilipankkipalvelutEi perinteisiä pankkipalveluita

SweepBankin yhteystiedot

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko sähköpostilla, chatin kautta verkkosivuilla tai Facebook Messengerin kautta. Myös mobiilisovelluksen kautta onnistuu yhteydenotto kätevästi

  • Sähköpostiosoite: help.fi@sweepbank.com
  • Verkkosivu SweepBank.com

Usein kysytyt kysymysket

Onko SweepBankilla mitään fyysisiä toimipisteitä?

EI ole, kaikki palvelut toimivat ilman fyysisiä toimipisteitä

Onko SweepBank turvallinen ja voiko siihen luottaa?

SweepBank on ehdottomasti turvallinen pankki mihin voi luottaa. Pankilla on käytössä huipputason tietoturva.

Miten avaan tilin SweepBankissa

Tilin voi aukasta helposti SweepBankin verkkosivulla tai moibiilisovelluksen avulla.

Scroll to Top