Pikavippiyritykset (2024)

Suomessa on nykyään monia yrityksiä ja palveluita, joista voi hakea pikavippiä, joustolainaa tai kulutusluottoa. Ennen lainan ottamista on tärkeää tehdä taustatutkimusta ja tutustua luotettaviin pikavippiyrityksiin.

Alla oleva pikavippivertailu esittelee vuoden 2023 parhaat pikavippiyritykset, jotka tarjoavat luotettavia palveluita suomalaisille. Tämän vertailun avulla voit saada yksityiskohtaista tietoa eri yritysten tarjoamista pikavipeistä, niiden kuluista, koroista ja muista tärkeistä tekijöistä.

Omalaina

Omalaina on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa kulutusluottoja ja pikavippejä. Firma tarjoaa lainoja aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Omalainalta voi hakea lainaa eri tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, auton hankintaan tai matkailuun. Lainapäätös tehdään nopeasti, ja takaisinmaksuaika vaihtelee lainasumman ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ferratum

Ferratum on yksi Suomen tunnetuimmista pikavippiyrityksistä. Se tarjoaa nopeita ja joustavia rahoitusratkaisuja yksityisasiakkaille. Lainasummat Ferratumilla vaihtelevat yleensä 20 eurosta aina 4 000 euroon saakka. Ferratum tunnetaan myös joustavista takaisinmaksuehdoistaan, joissa asiakkaalla on mahdollisuus valita itselleen sopiva takaisinmaksuaikataulu.

Etua.fi

Etua.fi on palvelu, joka kilpailuttaa lainat puolestasi. Voit täyttää yhden lainahakemuksen, ja Etua.fi vertailee eri lainatarjoukset puolestasi. Etua.fi:n kautta voi hakea lainaa aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Palvelun avulla voit löytää edullisimman lainatarjouksen ja säästää sekä aikaa että rahaa.

Zmarta

Zmarta on lainanvälityspalvelu, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi. Zmarta vertailee eri pankkien ja luotonmyöntäjien lainatarjoukset ja auttaa sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon. Lainasummat Zmartalla vaihtelevat yleensä 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Zmartan palvelu on nopea ja helppokäyttöinen.

Sortter

Sortter on lainojen vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään edullisimman lainatarjouksen. Voit täyttää lainahakemuksen Sortterin verkkosivustolla, ja palvelu vertailee eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset puolestasi. Lainasummat Sortterin kautta vaihtelevat yleensä 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Sortterin avulla voit säästää aikaa ja vaivaa lainojen kilpailuttamisessa.

Vippi.fi

Vippi.fi on pikavippiyritys, joka tarjoaa nopeita ja lyhytaikaisia lainoja. Voit hakea Vippi.fi:ltä lainaa yleensä summille 100 eurosta aina 10 000 euroon asti. Palvelu on suosittu erityisesti pienempien rahantarpeiden täyttämiseen, kuten odottamattomiin laskuihin tai pieniin hankintoihin. Vippi.fi:n lainapäätös tehdään yleensä nopeasti, ja rahat voidaan siirtää tilille saman päivän aikana.

Rahalaitos

Rahalaitos on lainojen kilpailutuspalvelu, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi. Voit täyttää lainahakemuksen Rahalaitoksen verkkosivuilla, ja palvelu vertailee eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset puolestasi. Lainasummat Rahalaitoksen kautta vaihtelevat yleensä 500 eurosta aina 70 000 euroon saakka. Rahalaitoksen avulla voit saada useita lainatarjouksia ja valita niistä sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Iraha

Iraha on suomalainen rahoituspalvelu, joka tarjoaa kulutusluottoja ja pikavippejä. Firma tarjoaa lainoja yleensä aina 20 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Irahalla on nopea lainaprosessi, ja lainapäätös voi tulla välittömästi. Lainan takaisinmaksuaika ja ehdot vaihtelevat lainasumman ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Iraha pyrkii tarjoamaan joustavia rahoitusratkaisuja yksilöllisiin taloudellisiin tarpeisiin.

Unolaina

Unolaina on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa joustavaa kulutusluottoa. Firma tarjoaa lainaa summille 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Unolaina mahdollistaa suurempien hankintojen rahoittamisen, kuten kodin remontit, auton hankinnat tai matkustamisen.

Unolaina panostaa asiakaspalveluun ja pyrkii tarjoamaan henkilökohtaista palvelua ja räätälöityjä lainaratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yritys korostaa vastuullista lainaamista ja kannustaa asiakkaitaan harkitsemaan huolellisesti lainan tarvetta ja takaisinmaksukykyä.

Unolaina on saavuttanut suosiota lainanottajien keskuudessa helpon ja nopean lainanhakuprosessin sekä joustavien lainaehtojen ansiosta. Yrityksen avoimuus ja läpinäkyvyys lainaehtojen suhteen ovat myös tehneet siitä houkuttelevan vaihtoehdon lainanottajille.

Lainasto

Lainasto on suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa erilaisia pikavippejä ja kulutusluottoja. Se on toiminut Suomessa jo useiden vuosien ajan ja on saavuttanut tunnustusta nopeasta lainapalvelustaan. Lainaa voi hakea 100 – 3000€.

Lainaston pikavipit ovat yleensä pieniä lainoja, ja ne maksetaan takaisin suhteellisen nopeasti. Lainaston kautta haettavat pikavipit ovat yleensä muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon. Lisäksi Lainasto tarjoaa myös kulutusluottoja.

Yksi Lainaston erottuvista piirteistä on sen nopea lainaprosessi. Voit tehdä lainahakemuksen verkossa, ja usein saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi samana päivänä. Tämä tekee Lainastosta houkuttelevan vaihtoehdon, kun tarvitset pikaisesti lainaa odottamattomiin kuluihin tai tilanteisiin.

SweepBank

SweepBank tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita, jotka tuovat käyttäjilleen entistä enemmän mukavuutta. Sen käyttötili sisältää virtuaalisen Mastercard-pankkikortin, joka mahdollistaa helpon maksamisen verkossa ja kaupoissa.

Lisäksi SweepBank tarjoaa mahdollisuuden hakea virtuaalista Mastercard-luottokorttia, joka antaa joustoa taloushallintaan. Sovellukset SweepBankin käyttötilin ja luottokortin hallintaan ovat saatavilla Applen AppStoressa ja Googlen Play-kaupassa, joten käyttäjät voivat hallita raha-asioitaan kätevästi mobiililaitteillaan. Kortin maksimiraja on 8 000 euroa kuukaudessa.

Usein Kysytyt kysymykset

Millaisia lainasummia pikavippifirmat yleensä tarjoavat?

Pikavippifirmat tarjoavat yleensä lainasummia eri välillä, kuten esimerkiksi 100 eurosta 10000€ euroon.

Miten pikavippiyritykset eroavat toisistaan lainaehtojen suhteen?

Pikavippiyritysten lainaehtoihin voi sisältyä eroja, kuten erilaisia korkotasoja, lisäkuluja ja takaisinmaksuehtoja. On tärkeää tutustua huolellisesti jokaisen yrityksen tarjoamiin lainaehtoihin ennen lainan hakemista.

Millaisia asiakaspalvelupalveluita pikavippifirmat yleensä tarjoavat?

Pikavippifirmat tarjoavat yleensä asiakaspalvelua useilla eri tavoilla, kuten puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä. Joissakin tapauksissa ne voivat tarjota myös asiakaspalvelua kasvotusten.

Miten pikavippiyritykset varmistavat asiakkaidensa tietoturvan?

Pikavippiyritykset pyrkivät suojaamaan asiakkaidensa tietoturvaa ja yksityisyyttä eri keinoin, kuten käyttämällä turvallisia verkkosivustoja, salausta ja muita tietoturvakäytäntöjä.

Miten pikavippiyritykset arvioivat lainanhakijoiden luottokelpoisuutta?

Pikavippiyritykset arvioivat lainanhakijoiden luottokelpoisuutta usein tarkastelemalla luottotietoja ja muita taloudellisia tekijöitä, kuten tuloja ja maksuhistoriaa.

Miten pikavippiyritykset käsittelevät maksuongelmia?

Pikavippiyritykset pyrkivät yleensä tarjoamaan maksuongelmien kohdanneille asiakkailleen joustavia takaisinmaksusuunnitelmia tai maksujärjestelyitä, jotta lainan takaisinmaksu olisi mahdollista.

Scroll to Top