Vippi.fi kokemuksia – arvostelu tunnetusta lainapalvelusta (2023)

Vippi.fi on arvostettu suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja yksityishenkilöille. Palvelu mahdollistaa pikavipin tai jatkuvan joustoluoton hakemisen. Kertavippi onnistuu myös hyvin Vippi.fi sivustolla.

Vippi.fi tunnetaan luotettavana vaihtoehtona, joka tarjoaa selkeitä ja joustavia lainaratkaisuja erilaisiin taloudellisiin tarpeisiin. Seuraavaksi käymme läpi palveluita, kerromme lainanhakuprosessista sekä asiakkaiden kokemuksia Vippi.fi lainpalvelusta.

Hae Vippi-lainaa ja saat nopean päätöksen ilman vakuuksia. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot. Klikkaa tästä ja hae lainaa helposti verkossa.
 • Suosittu pikavippi sekä joustoluotto
 • Suomalainen lainapalvelu
 • Avoinna 24/7
 • Helppo ja nopea

Vippi.fi – lainapalvelut

Vippi.fi on suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa monipuolisia ja selkeitä lainaratkaisuja yksityishenkilöille. Seuraavaksi tutustutaan Vippi.fi:n eri palveluihin, kuten pikalainoihin, joustoluottoihin.

Selvitämme kuinka Vippi.fi:n palvelut toimivat ja miksi se voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto taloudellisissa tarpeissa. Vippi.fi:n avulla voit saada nopeaa ja joustavaa rahoitusta arjen yllättäviin tilanteisiin sekä isompiin hankintoihin. Erityisen suosittua on Vippi.fi sivustolla on pieni pikavippi ja se että lainaa voi hakea 24/7.

Pikalaina Vippi.fi:ssä:

Pikalaina Vippi.fi:ssä on lyhytaikainen laina, joka on tarkoitettu äkillisiin rahoitustarpeisiin. Voit hakea tietyn summan, ja lainan takaisinmaksuaika on yleensä lyhyt, usein muutamasta päivästä kuukauden loppuun. Pikalainan etuna on nopeus – päätös tehdään yleensä nopeasti, ja rahat siirretään tilillesi pian hyväksymisen jälkeen. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon äkillisiin menoihin.

Mikäli pikalaina kiinnostaa niin kannatta ehdottomasti myös tutustua suosittuun ja samankaltaiseen lainanantajaan nimeltään iraha.

Joustoluotto Vippi.fi:ssä:

Joustoluotto on jatkuva luottotili, jolta voit nostaa rahaa tarpeen mukaan. Se toimii kuin luottokortti, mutta ilman fyysistä korttia. Kun sinulla on joustoluotto Vippi.fi:ssä, voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan, ja maksat korkoa vain nostamastasi summasta. Joustoluotto tarjoaa joustavuutta ja taloudellista turvaa, sillä voit pitää sen auki ja käyttää sitä tarpeen mukaan.

Vippi.fi – miten hakea lainaa?

Lainaa voit hakea Vippi.fi sivustolta noudattamalla all olevia ohjeita. Lainan hakeminen on vaivatonta ja nopeaa. Mikäli tarvitset pientä ja nopee lainaa niin on Vippi.fi varmasti hyvä valinta.

Askel 1: Täytä Lainahakemus:

Mene Vippi.fi verkkosivustolle. kun olet valinnut haluamasi lainatuotteen, seuraa ohjeita ja täytä lainahakemus huolellisesti. Sinulta pyydetään perustietoja, kuten henkilötiedot, yhteystiedot ja taloudellinen tilanne. Täytä hakemus rehellisesti ja tarkasti, jotta voit saada parhaan mahdollisen tarjouksen.

Askel 2: Lainapäätös:

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, Vippi.fi käsittelee sen nopeasti. Saat päätöksen hakemuksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä yleensä muutamissa tunneissa. Jos hakemuksesi hyväksytään, saat tarkemmat tiedot lainan ehdoista ja takaisinmaksusuunnitelmasta.

Askel 3: Rahat Tilillesi:

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen ja allekirjoittanut sopimuksen, Vippi.fi siirtää lainasumman tilillesi. Rahat ovat yleensä käytettävissäsi saman päivän aikana, mikä tekee Vippi.fi:stä erinomaisen vaihtoehdon äkillisiin rahoitustarpeisiin.

Kuka voi hakea lainaa – kriteerit

 • Ikävaatimus: Yleensä hakijan on oltava vähintään 18 vuotta vanha hakiessaan lainaa Vippi.fi:ltä.
 • Säännölliset Tulot: Hakijan on yleensä voitava osoittaa, että hänellä on säännölliset tulot, jotta hän pystyy takaisinmaksamaan lainan.
 • Asuinpaikka Suomessa: Hakijan on yleensä oltava Suomessa vakituisesti asuva.
 • Maksuhäiriömerkinnät: Lainapalvelut yleensä tarkistavat hakijan luottotiedot ja voivat evätä lainahakemuksen, jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä.

Vippi.fi – hyvät ja huonot puolet

Asiakkaiden kokemukset on kommentit on enimmäkseen positiivisia mutta myös huonoja kokemuksia löytyi. Alla listattuna hyvät ja huonot puolet Vippi.fi lainapalvelussa.

Hyvät Puolet Vippi.fi:ssäHuonot Puolet Vippi.fi:ssä
Nopeus ja helppous lainanhakuprosessissaKorkeammat korot kuin perinteiset pankkilainat
Laaja valikoima lainavaihtoehtojaRajoitetut lainasummat saatavilla
Ystävällinen asiakaspalveluRajoitettu toiminta-alue Suomessa
Joustavat takaisinmaksuehdot

Vippi.fi – yritys

Vippi.fi-palvelu vuonna 2006 perustetun suomalaisen Tact Finance Oy: n lainapalvelu, joka on palvellut satoja tuhansia suomalaisia päivittäisissä raha-asioissa. Tact Finance Oy on osa Tact Group konsernia, joka on perustettu vuonna 2006 Suomessa ja toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin rahoitusmarkkinoilla.

Yritys on paveluut yli 400 000 asiakasta, ja tarjoaa lainapalveluita joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Tänä päivänä Tact Group on yksi nopeimmista päivittäin 24 tuntia vuorokaudessa palvelevista rahoitusalan yrityksistä automatisoidun lainaprosessin ansiosta. Pikavippi 24h on suosittu vaihtoehto Vippi.fi sivustolla koska se toimii.

Vippi.fi asiakaspalvelun yhteystiedot

Vippi.fi asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 07.00–19.00 sekä lauantaisin klo 10.00–18.00. Yhteydenotot asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse.

 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@tactfinance.fi
 • Puhelinnumero: 06000 55000
 • Postiosoite: Juhana Herttuan puistokatu 3, 20200 Turku (ei asiakaspalvelua)

Usein kysytyt kysymykset

Mitä lainatuotteita Vippi.fi tarjoaa?

Vippi.fi tarjoaa erilaisia lainatuotteita, kuten pikalainoja ja joustoluottoja.

Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on ollut Vippi.fi:stä?

Asiakaskokemukset voivat vaihdella, mutta monet ovat kertoneet positiivisista kokemuksista nopean lainapäätöksen ja ystävällisen asiakaspalvelun suhteen.

Miten voin hakea lainaa Vippi.fi:stä?

Voit hakea lainaa Vippi.fi:stä täyttämällä lainahakemuksen heidän verkkosivustollaan ja seuraamalla ohjeita.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Lainapäätös voidaan usein tehdä muutamissa tunneissa, ja rahat siirretään tilillesi nopeasti, jos hakemuksesi hyväksytään.

Onko Vippi.fi luotettava lainapalvelu?

Vippi.fi on suomalainen rekisteröity rahoitusyhtiö, ja se noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja määräyksiä.

Scroll to Top