Omalaina kokemuksia – rehellinen arvostelu (2023)

Omalaina on suomen suosituin lainavälittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman lainaratkaisuja. Palveluun kuuluvat muun muassa pikavipit, kulutusluotot, yhdistelylainat sekä joustoluotot , jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Omalaina tekee lainojen vertailun helpoksi ja auttaa löytämään parhaan mahdollisen lainavaihtoehdon.

Hae lainaa Omalaina.fi:n kautta ja vertaile tarjouksia ilmaiseksi. Saat edulliset korot ja joustavat ehdot. Klikkaa tästä ja löydä sinulle sopivin laina helposti.
 • Helppo ja nopea lainahakemus
 • Rahat tilille jopa saman päivän aikana
 • Kilpailuttaa suosituimmat pankit sekä rahoituslaitokset

Omalaina – Suomen suosituin lainavälittäjä

Omalaina on pitkään ollut Suomen suosituin lainavälittäjä, ja tässä arvostelussa pureudumme siihen, miksi se on voittanut suomalaisten luottamuksen. Omalaina on tarjonnut asiakkailleen turvallisia lainoja sekä joustavia lainaratkaisuja jo vuosien ajan, ja sen asiakaspalvelu ja lainanhaku ovat saaneet kiitosta monelta taholta.

Yksi Omalainan vahvuuksista on sen helppokäyttöinen lainavertailupalvelu. Riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa arjen yllättäviin menoihin tai suuremman hankinnan rahoittamiseen, Omalaina auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan. Palvelu vertailee useita eri pankkeja ja lainanmyöntäjiä puolestasi, mikä säästää sinulta aikaa ja vaivaa.

Omalaina tarjoaa myös kilpailukykyisiä korkoja ja joustavia lainaehtoja. Tämä tarkoittaa, että voit räätälöidä lainasi juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Lisäksi Omalainan kautta haettu lainapäätös on erittäin nopea, ja rahat voivat olla tililläsi jo samana päivänä. Lainojen yhdistäminen käy myös helposti omalainan kautta.

Yksi Omalainan suurimmista eduista on sen läpinäkyvyys ja rehellisyys. Saat selkeät tiedot lainan kuluista ja ehdoista ennen kuin teet päätöksen, joten tiedät aina, mihin sitoudut. Asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

Omalaina kokemuksia

Omalainan palautteet on suurimmaksi osaksi myönteisiä. Myönteistä palautetta tuli varsinkin selkeästä ja rehellisestä lainanhakuprosessista, kehuja tuli myös kohtuullisista koroista. Alla listattuna selkeästi mitkä ovat Omalainan hyvät sekä huonot puolet.

Hyvät puolet OmalainastaHuonot puolet Omalainasta
Helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka helpottaa lainojen vertailua ja hakemista.Lainojen ehdoissa ja koroissa voi olla vaihtelua, sillä Omalaina välittää lainoja eri lainanantajilta.
Nopea lainapäätös ja mahdollisuus saada rahat tilille nopeasti.Omalainalla ei ole omia lainatuotteita, joten mahdolliset asiakasedut suoraan lainanantajalta jäävät käyttämättä.
Kilpailukykyiset korkotasot ja joustavat lainaehtojen mukautukset.Palvelu ei välttämättä kata kaikkia markkinoilla olevia lainavaihtoehtoja, joten jotkut erikoistuneet lainanantajat saattavat jäädä vertailun ulkopuolelle.
Läpinäkyvä ja rehellinen tiedottaminen lainojen kuluista ja ehdoista ennen päätöksen tekemistä.Asiakkaan lainanantajalta saama asiakaspalvelu voi vaihdella.
Asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja vastaa kysymyksiin ystävällisesti.

Lainan hakeminen Omalainan kautta

Lainan hakeminen Omalaina-palvelusta on suhteellisen yksinkertainen prosessi. Alla on yleiset vaiheet, jotka auttavat sinua hakemaan lainaa Omalainan kautta.

 1. Täytä lainahakemus: Useimmat lainahakemukset Omalainassa täytetään verkossa. Sinulta pyydetään tietoja, kuten henkilötunnuksesi, yhteystiedot, tulo- ja menoarvio sekä lainatarpeesi.
 2. Vertaile lainatarjouksia: Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, Omalaina vertailee eri lainanantajien tarjouksia puolestasi. Saat yleensä useita lainatarjouksia eri lainaehtoineen.
 3. Valitse sopivin tarjous: Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse se, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi.
 4. Tarkista ja allekirjoita lainasopimus: Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, tarkista lainaehtosi huolellisesti ja allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi.
 5. Rahat tilillesi: Kun lainasopimus on allekirjoitettu, lainanantaja siirtää lainasumman tilillesi yleensä lyhyen ajan kuluessa, usein samana päivänä.

Lainan hakemisen kriteerit Omalainassa

Vaikka tarkat kriteerit voivat vaihdella lainanantajien välillä, yleisesti ottaen sinun tulisi täyttää seuraavat peruskriteerit saadaksesi lainaa Omalainan kautta:

 • Ikä: Sinun tulee olla yleensä vähintään 18 vuotta vanha, joissain tapauksissa 20 tai 21 vuotta.
 • Säännölliset tulot: Sinun tulee osoittaa, että sinulla on säännölliset tulot, jotka riittävät lainan takaisinmaksuun. Tämä voi olla palkkatulot, eläkkeet, tai muut säännölliset tulot.
 • Hyvä luottokelpoisuus: Lainanantajat tarkistavat luottotietosi ja luottokelpoisuutesi. Hyvä luottokelpoisuus parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa kilpailukykyisillä ehdoilla.
 • Suomalainen henkilötunnus: Sinulla tulee olla Suomen kansalaisuus tai oleskelulupa ja suomalainen henkilötunnus.
 • Pankkitili: Tarvitset voimassa olevan suomalaisen pankkitilin, johon laina voidaan siirtää.
 • Vakituinen osoite Suomessa: Sinulla tulee olla vakituinen osoite Suomessa.

Omalaina – yritys ja yhteistyökumppanit

Omalaina on suosittu lainanvälittäjä Suomessa, mutta mikä yritys omistaa tämän tunnetun palvelun ja millaisia yhteistyökumppaneita sillä on? Seuraavaksi tarkastelemme tarkemmin Omalaina-palvelun taustalla olevaa yritystä ja sen yhteistyökumppaneita.

Taustalla Trust Kapital Group Oy

Omalaina-palvelun omistaa Trust Kapital Group Oy, suomalainen rahoitusalan yritys. Trust Kapital Group on toiminut lainojen välittämisen alalla jo pitkään ja sillä on vahva asema Suomen rahoitusmarkkinoilla. Omalaina on yksi Trust Kapital Groupin tarjoamista palveluista, ja se on kasvattanut suosiotaan asiakkaiden keskuudessa.

Yhteistyökumppanit ja lainanantajat

Omalaina toimii yhteistyössä useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kanssa tarjoten asiakkailleen mahdollisuuden vertailla eri lainanantajien tarjouksia. Tämä tekee lainojen vertailusta ja hakemisesta huomattavasti kätevämpää, kun voit saada useita lainatarjouksia yhdestä paikasta. Omalainan yhteistyökumppanit vaihtelevat ajan myötä, mutta ne voivat sisältää niin perinteisiä pankkeja kuin online-lainayrityksiäkin.

Yksi Omalainan vahvuuksista on sen kyky tarjota asiakkailleen monipuolisia lainavaihtoehtoja useiden eri lainanantajien kautta. Näin asiakkaat voivat valita parhaiten omiin tarpeisiinsa sopivan lainan, olipa kyseessä sitten pieni kulutusluotto tai suurempi asuntolaina

Omalainan yhteistiedot

Asiakaspalveluun toimii arkisin maanantaina klo 09.30-16.00 sekä tiistaista perjantaihin klo 9.00-16.00.

 • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@omalaina.fi 
 • Puhelinnumero: 09-42550540
 • Käyntiosoite: Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki (ei asiakaspalvelua)

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Omalaina?

Omalaina on lainanvälittäjäpalvelu Suomessa, joka auttaa asiakkaita löytämään parhaat lainatarjoukset eri lainanantajilta.

Miten Omalaina toimii?

Omalaina vertailee eri lainanantajien tarjouksia asiakkaan puolesta ja auttaa löytämään sopivan lainan.

Kuinka nopeasti voin saada lainapäätöksen Omalainasta?

Usein lainapäätös Omalainasta voidaan saada jo samana päivänä, kun olet täyttänyt lainahakemuksen.

Mikä on Omalainan palvelumaksu?

Omalaina ei yleensä peri palvelumaksua lainanhakijalta, sillä se saa palkkionsa yhteistyöstä lainanantajien kanssa.

Onko Omalaina luotettava palvelu?

Kyllä, Omalaina on luotettava ja pitkään toiminut lainanvälittäjä Suomessa.

Mikä on Omalainan korko?

Omalainan korko riippuu lainanantajasta, jolta laina myönnetään, ja se vaihtelee lainaehtojen mukaan.

Voinko saada lainaa Omalainasta ilman vakuuksia?

Kyllä, useimmat Omalainan kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja.

Scroll to Top