Zmarta kokemuksia – toimiiko Zmartan lainojen kilpailuttaminen

Zmartan toiminta perustuu lainojen kilpailuttamiseen. He tekevät yhteistyötä useiden eri pankkien ja luotonantajien kanssa tarjotakseen kuluttajille laajan valikoiman lainatuotteita joita käymme tässä artikkelissa läpi.

Keromme myös kuka voi hakea lainaa, miten hakuoprosessi toimii ja mitä mieltä Zmartan asiakkaat ovat sen palveluista.

Hae Zmartan kautta lainaa ja vertaile lainatarjoukset helposti. Saat parhaat korot ja joustavat ehdot. Klikkaa tästä ja löydä sinulle sopiva laina nopeasti ja vaivattomasti.
 • Välittää yritys sekä yksityislainoja
 • Kilpailuttaa kymmeniä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä
 • Hyvä asiakaspalvelu
 • Vakuudetonta lainaa 1000€ – 60000€

Minkälaista lainaa voi hake Zmartan kautta?

Zmarta on lainanvälityspalvelu, joka ei itse myönnä lainoja vaan auttaa kuluttajia vertailemaan eri lainatarjouksia ja löytämään sopivan lainan eri lainanmyöntäjiltä. Siksi Zmarta tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lainatyyppejä ja lainatuotteita joita voit vertailla ja valita tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan, myös lainojen yhdistäminen on mahdollista Zmartan kautta. Yleisiä lainatyypejä miteä haetaan Zmartan kautta on muun muassa:

1. Pikavipit

Pikavipit ovat pieniä lyhytaikaisia lainoja, jotka on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitukseen yllättäviin menoihin. Näitä lainoja maksetaan yleensä takaisin lyhyen ajan kuluessa. Kertaluontoinen vippi on suosittu pikalaina minkä voi myös kilpailuttaa Zmartan kautta.

Mikäli pieni pikalaina kiinnostaa niin kannatta ehdottomasti myös tutustua suosittuun lainanantajaan nimeltään iraha.

2. Kulutusluotot

Kulutusluotto on yleinen lainatyyppi, joka voi olla tarkoitettu erilaisiin kulutustarkoituksiin, kuten matkustamiseen, kodin remontointiin, kodinkoneiden ostamiseen tai muihin henkilökohtaisiin tarpeisiin.

3. Joustoluotot

Joustoluotto on joustava lainatuote, jossa voit nostaa ja maksaa lainaa tarpeen mukaan. Sinulle myönnetään tietty luottoraja, ja voit nostaa lainaa tarpeen vaatiessa, mutta maksat korkoa vain nostamastasi summasta.

4. Asuntolainojen kilpailutus

Zmarta voi myös auttaa kilpailuttamaan asuntolainoja, jotta voit löytää parhaan mahdollisen asuntolainatarjouksen, kun olet ostamassa asuntoa tai haluat neuvotella uudelleen olemassa olevasta asuntolainastasi.

Miten Zmartan kautta voi hake lainaa?

Voit hakea lainaa Zmartan kautta noudattamalla alla olevaa ohjetta. Lainan hakeminen on Zmartan sivuilla yleensä suhteellisen yksinkertaista.

1. Mene Zmartan verkkosivustolle.

2. Täytä lainahakemus: Kun olet Zmartan verkkosivustolla, sinun tulee täyttää lainahakemus. Tämä hakemus sisältää tietoja kuten henkilökohtaiset tiedot, taloudellinen tilanteesi ja lainatarpeesi.

3. Vertaile lainatarjouksia: Kun olet täyttänyt hakemuksen, Zmarta kilpailuttaa sen useiden eri lainanmyöntäjien kanssa. Kun saat lainatarjouksia, voit vertailla niitä keskenään. Tarkista huolellisesti korkotaso, lainaehdot ja takaisinmaksuaika, jotta voit valita parhaiten tarpeisiisi sopivan lainatarjouksen.

4. Hyväksy lainatarjous: Kun olet valinnut sopivan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen. Sinut ohjataan lainanmyöntäjän verkkosivustolle, jossa voit viimeistellä hakuprosessin.

5. Tarkista ja allekirjoita sopimus: Lainanmyöntäjä tarkistaa hakemuksesi ja tarvittavat asiakirjat. Kun hakemuksesi hyväksytään, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus sähköisesti tai paperilla, riippuen lainanmyöntäjästä.

6. Saat lainan: Kun lainasopimus on hyväksytty ja allekirjoitettu, laina siirretään tilillesi. Riippuen lainanmyöntäjästä, tämä voi tapahtua muutamassa päivässä.

Kuka voi hake lainaa Zmartan kautta?

Lainaa voi hake Zmartalta mikäli seuraavat ehdot täyttyvät

 • Ikävaatimus: Hakijan on oltava vähintään 20 vuotta hakemuksen tekemiseen.
 • Säännölliset tulot: Useimmat lainanmyöntäjät vaativat, että sinulla on säännöllisiä tuloja, jotta voit osoittaa kykysi maksaa laina takaisin. Tämä voi olla esimerkiksi palkka, eläke tai muu vakiintunut tulonlähde.
 • Hyvä luottoluokitus: Luottoluokitus voi vaikuttaa lainapäätökseen ja lainan ehtoihin. Monet lainanmyöntäjät tarkistavat luottoluokituksesi, joten hyvä luottoluokitus voi auttaa saamaan paremman lainatarjouksen.

Zmartan yhreistyökumppanit

Zmarta tekee yhteistyötä useiden eri pankkien, luotonantajien ja rahoituslaitosten kanssa tarjotakseen asiakkailleen erilaisia lainatuotteita ja lainatarjouksia. Yhteistyökumppanit voivat vaihdella alueellisesti ja ajan myötä.

Kaiken kaikkiaan yhteistyökumppaneita on yli 150. Lainaa hakiessa yhteistyökumppaneita on kymmeniä.Tämän tekstin alapuolella näet mitkä ovat Zmartan yhteistyökumppanit lainaa hakiessa.

Zmarta – asiakkaiden kokemuksia

Zmartan kokemukset voivat vaihdella käyttäjästä toiseen ja riippuvat paljolti siitä, millaisia lainatarpeita ja odotuksia yksittäisillä asiakkailla on. Jotkut asiakkaat voivat olla tyytyväisiä Zmartan palveluihin ja kokemukseen, kun taas toiset voivat kohdata haasteita tai pettymyksiä. Kokemukset voivat myös vaihdella sen mukaan, miten hyvin asiakas ymmärtää lainatarjoukset ja lainaehtoihin liittyvät yksityiskohdat. Esimerkiksi jotkut ovat olleet pettyneitä ettei pikavippi 18 vuotiaille onnistu, vaan ikäraja on aina 20 vuotta tai siitä ylöspäin.

Zmarta on saanut paljon kehuja sen asiakaspalvelusta jossa ollaan aina valmis auttamaan. Myös helposta lainanhakuprosessista sekä selkeistä lainaehdoista on tullut paljon kehuja. Alla vielä listattuna Zmartan hyvät ja huonot puolet.

Hyvät puolet (Edut)Huonot puolet (Haitat)
Mahdollisuus vertailla eri lainatarjouksia useilta eri lainanmyöntäjiltä.Lainatarjousten vertailu vaatii aikaa ja huolellisuutta.
Helppokäyttöinen verkkosivusto ja hakuprosessi.Lainojen kilpailuttaminen ei välttämättä aina takaa parasta mahdollista lainatarjousta.
Monipuolinen valikoima erilaisia lainatuotteita.Lainojen ehdot ja kustannukset voivat vaihdella merkittävästi eri lainanmyöntäjien välillä.
Usein mahdollisuus saada nopeasti useita lainatarjouksia.Luottoluokituksen tarkistaminen voi vaikuttaa luottopisteisiin.
Mahdollisuus kilpailuttaa asuntolainoja sekä kulutusluottoja ja muita lainatyyppejä.Joillakin alueilla Zmartan palvelut eivät ole saatavilla.

Zmartan asiakaspalvelu

Hyvästä asiakaspalvelustaan tunnettu Zmarta toimii arkisin klo 09.00–17.00, chatti on avoinna klo 09.00–15.00. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa.

 • Puhelinnumero: (09) 4241 4444
 • Sähköpostiosoite: info@zmarta.fi
 • Osoite: Mikonkatu 9, 00100 Helsinki
 • Verkkosivut: Zmarta.fi

Usein kysytyt kysymykset

Miten Zmarta toimii?

Zmarta toimii lainojen välittäjänä, joka kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden eri lainanmyöntäjien kesken ja antaa sinulle useita lainatarjouksia.

Kuinka voin hakea lainaa Zmartan kautta?

Voit hakea lainaa Zmartan verkkosivustolla täyttämällä lainahakemuksen ja vertailemalla saamiasi lainatarjouksia.

Onko Zmarta turvallinen palvelu?

Zmarta pyrkii suojaamaan asiakkaidensa tietoja ja noudattaa asianmukaisia tietosuoja- ja turvallisuuskäytäntöjä.

Kuinka kauan kestää saada lainatarjouksia Zmartan kautta?

Lainatarjousten saamiseen voi kulua muutamasta tunnista useisiin päiviin riippuen lainanmyöntäjistä ja hakemuksen käsittelyajasta.

Voinko saada lainaa Zmartan kautta, vaikka minulla on heikko luottoluokitus?

Zmarta voi tarjota lainatarjouksia myös niille, joilla on heikompi luottoluokitus, mutta korot voivat olla korkeammat.

Mistä saan lisätietoa Zmartasta ja heidän tarjoamistaan lainapalveluista?

Lisätietoa Zmartasta ja heidän palveluistaan voi löytää viralliselta Zmartan verkkosivustolta.

Scroll to Top